Untitled Document

Podatki o podjetju

POLLUX, D.O.O.
Prisojna pot 1
1421 Kamnik
Slovenija
ID za DDV: SI-35608749
Matična številka: 5421730
TRR: 02312-0019961833
reg. pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, št. vl. 1/06722/0

Tel./fax: +386 (1) 839 40 75
gsm: +386 (41) 670 662
e-mail: info@pollux.si

 

Predstavitev podjetja

Podjetje, ki je nastalo leta 1990, se je razvilo iz male obrtno-storitvene delavnice. Marjan Bovha, ustanovitelj podjetja, gonilna sila razvoja in glavna povezava z uporabniki, je ob ustanovitvi podjetja postavil cilje, da je potrebno računalnike kot pomoč pri delu približati vsakemu  uporabniku, ne glede na velikost podjetja ali ustanove. Tako na željo  uporabnikov  naših programskih storitev pišemo in razvijamo programe, ki so v pomoč pri delu , predvsem v pisarnah in povsod, kjer se uporabljajo razne tabele in baze podatkov in kjer je veliko preračunavanja.

Nismo posredniki pri prodaji, ne prodajamo tujega znanja, ne kitimo se s tujim perjem, ne prevajamo tujih programov, ampak vam ponujamo le sadove svojega znanja prelitega v programe, ki so predvsem namenjeni znanemu končnemu uporabniku.

Vse, kar smo naredili in kar delamo, je plod dolgoletnega dela na področju izdelave programov po zahtevah trga in po predpisih zakonodaje. Pri delu nam je v veliko pomoč svetovanje in sugestije naših uporabnikov širom Slovenije in tudi zunaj nje.
Pri delu smo širili znanja tudi izven okvirov samega programiranja, tako na področja računovodsko-finančnih storitev kakor tudi proizvodnje in posebne dejavnosti, kjer se pri delu uporabljajo računalniki.

Čeprav nismo velika software-ska hiša, pa so zato naši programi kvalitetno izdelani in izredno prijazni do uporabnika. To dokazuje tudi množica zadovoljnih uporabnikov, ki že leta sodelujejo z nami. Naša značilnost je prilagajanje programov na posameznega uporabnika oziroma na njegov način dela, pomoč pri delu in stalna programska in svetovalna podpora.