Pollux d.o.o.

Podpora

Programski paketi podjetja POLLUX d.o.o. iz Kamnika so namenjeni širokemu spektru uporabnikov, od manjših podjetij do podjetij s posebnimi zahtevami in željami.

Vsi programi so sadovi lastnega znanja prelitega v programe, ki so predvsem namenjeni znanemu končnemu uporabniku.

Vse, kar smo naredili in kar delamo, je plod dolgoletnega dela na področju izdelave programov po zahtevah trga in po predpisih zakonodaje. Pri delu nam je v veliko pomoč svetovanje in sugestije naših uporabnikov širom Slovenije in tudi zunaj nje.

Čeprav nismo velika software-ska hiša, pa so zato naši programi kvalitetno izdelani in izredno prijazni do uporabnika. To dokazuje tudi množica zadovoljnih uporabnikov, ki že leta sodelujejo z nami. Naša značilnost je prilagajanje programov na posameznega uporabnika oziroma na njegov način dela.

Programe redno pogodbeno vzdržujemo in stalno prilagajamo zadnjim zakonskim spremembam.

Navodila za uporabo programskih paketov podjetaja POLLUX d.o.o., Kamnik, so namenjena uporabnikom ki že poznajo delovanje računalnikov, ki obvladajo osnove WINDOWS-a in so seznanjeni tudi s kakšnim drugim računalniškim paketom. Tudi za začetnike so programi dovolj jasno napisani, če pa le manjka začetnega predznanja, pa lahko v okviru programa organiziramo izobraževanje posameznih programskih sklopov. Delno lahko nudimo pomoč tudi preko telefona.